garancija

 

Ovo je važno pitanje na koje se kod nas još dovoljno ne obraća pažnja. Nije nam potreban Zakon o zaštiti potrošača da bismo bili korektni i maksimalno izašli u susret našim Kupcima gde god je to moguće.

Garancija na OmniBlender V je 5 godina na motor i 2 godine na sve ostale delove. Motor je najvažniji, najskuplji i najkomplikovaniji deo blendera i zato u dogovoru sa proizvođačem na njega dajemo ovu produženu garanciju.

Savetujemo da obavezno pažljivo pročitate uputstvo i koristite blender u skladu sa njim jer je to neophodno pravilan rad blendera i za ostvarivanje garancije.

Kao regionalni servisni centar obezbeđujemo najbolje moguće održavanje u garantnom i vangarantnom roku. Verujte nam da iza prodaje OmniBlendera V na našem tržištu stoji grupa tehnički veoma iskusnih firmi koja garantuje odličnu tehničku podršku. Imamo na stanju kompletan set svih potrebnih rezervnih delova i više od decenije iskustva na servisiranju i održavanju različitih uređaja. Takođe, obezbedili smo sve potrebne lokalne sertifikate, ateste i uradili testiranja posude i noževa u najboljim lokalnim laboratorijama u cilju zaštite Kupaca i ispunjenja svih zakonskih uslova za sigurno i legalno puštanje u prodaju.